«کیث پریستون» تحلیلگر سیاسی آمریکایی در این مصاحبه تاکید کرد: کشورهای اروپایی مستعمرات قدیمی امپراطوری آمریکا هستند. سیاست های دولت جدید آمریکا در قبال اروپا می تواند این فرصت را برای اتحادیه اروپا فراهم آورد تا هویت و استقلال خود را تثبیت نماید.
وی در ادامه تصریح کرد: اروپا با هیچ تهدیدی از دولت ترامپ روبرو نیست. در واقع، درگیری های بالقوه بر سر سیاست ها و توافقنامه های بین المللی بین دولت ترامپ و اروپا می تواند این فرصت را برای اروپا به وجود آورد تا هویت و استقلال خود را تثبیت نماید. کشورهای اروپایی تا حد زیادی مستعمرات امپراطوری آمریکا بوده اند و این مساله از زمان پایان جنگ جهانی دوم ادامه داشته است.
پریستون در پاسخ به سئوالی درباره فرمان جنجالی مهاجرت ترامپ که ورود اتباع و مهاجران 7 کشور مسلمان به آمریکا را به مدت 120 روز ممنوع اعلام کرده است و اینکه آیا این تصمیم مورد بازنگری قرار می گیرد، گفت: ممنوعیت سفر ریشه در این ارزیابی دارد که دولت اوباما آن را فرموله کرده است که کشورها را بر اساس تهدیدات بالقوه تروریستی علیه آمریکا شناسایی و طبقه بندی کرده است. زمانی که دولت ترامپ به قدرت رسید، این ارزیابی قدیمی به عنوان توجیهی برای اعمال محدودیت های سفر به کار گرفته شد تا یک سیستم کارآمدتر برای بررسی ورود اتباع خارجی به آمریکا طراحی و اجرا گردد. ممنوعیت سفر ظاهرا یک راهکار فوری سیاسی است تا موضع سختگیرانه دولت ترامپ را در قبال مقابله با تروریسم نشان دهد. بی شک این تصمیم می تواند از سوی دادگاه های فدرال مورد بازنگری قرار گیرد.
وی در پاسخ به این سئوال که "چرا عربستان سعودی و برخی از کشورهای خاص خلیج فارس از دستور اجرایی ترامپ مستثنی شده اند، آن هم با توجه به گزارش دولت آمریکا در خصوص دست داشتن احتمالی اتباع و دولت عربستان سعودی در حملات 11 سپتامبر"، گفت: عربستان سعودی و کشورهای خلیج فارس از متحدان نزدیک آمریکا به شمار می رود، و حتی این کشورها مسئول تشدید تروریسم در خاورمیانه هستند. کشورهایی که شامل ممنوعیت سفر به آمریکا شده اند، کشورهایی هستند که حاضر به همکاری با آمریکا نشده یا کشورهای شکست خوردهای هستند که شکست آنها به واسطه دخالت نظامی آمریکا تشدید شده است. این دلیل اصلی تمایز است. ممنوعیت سفر یک تلاش جدی برای مقابله با تروریسم تلقی نمی شود، و تنها برای اهداف تبلیغاتی بوده است.